Feestzaal - Taverne 't Hemelrijck Geraardsbergen

Taverne 't Hemelrijck
Ga naar de inhoud

Feestzaal

Naast het restaurant, de taverne en in de zomer het zonneterras telt het Hemelrijck op het topje van de Muur van Geraardsbergen ook een feestzaal met een maximum capaciteit tot 100 personen.


De feestmenu kan u hier vinden.

Het team van het Hemelryck stelt borg voor een perfecte organisatie zoals huwelijksfeesten, jubilea, doop- en communiefeesten, verjaardagsfeestjes, excursiers met vrienden en/of kennissen, koffietafels enz.

Graag nemen wij de tijd om met u alle details door te nemen en u deskundig te adviseren. Uiteraard laten wij ruimte voor uw eigen inbreng en houden wij rekening met uw desiderata en het thema van uw feest.

Wij stellen het op prijs indien U voorafgaand een afspraak regelt met ons. Wij zijn dagelijks bereikbaar via het nummer 054/41.05.77.
In het winterseizoen, van september tot en met april, zijn wij gesloten op woensdag en donderdag. Vanaf 1 mei alle dagen open.

Zaalverhuur

In de menuprijs is inbegrepen :
- de huurprijs van de zaal
- verwarming en onderhoud
- linnen tafellakens en servetten


Vanaf 60 genodigden is de zaal steeds volledig voor u gereserveerd. Zijn er minder genodigden en u wenst de zaal volledig privé dan wordt een reservatieprijs van 300 Euro gevraagd.
Tafelversiering is niet inbegrepen. Indien u wil verzorgen wij de versiering onder de vorm van tafelkaarsen en verse bloemstukjes. Meerprijs van
3 euro per persoon.

Muziek

In onze feestzaal is achtergrondmuziek voorzien aangepast aan het thema van
Uw feest en dit tot de start van het eventueel dansgedeelte.
Wij hebben twee ervaren DJ’s die garant staan voor een geslaagd dansgedeelte. De prijs voor een DJ is 250 Euro. Er wordt muziek gedraaid tot de laatste genodigden de zaak verlaten. Indien u zelf een DJ heeft kan hij gebruik maken van onze professioneel ingerichte discobar waarvoor wij een huurprijs vragen van 125 Euro

Reservering feestzaal

Definitieve reservering van de feestzaal op de door u gekozen datum gebeurt pas
na ontvangst van een voorschot van 250 Euro.

Bespreking menu

Ongeveer één maand voor het feest zal een afspraak worden gemaakt met de kok waarbij alle details betreffende receptie, menukeuze, dranken, enz.. worden vastgelegd.
Vijf dagen vóór het feest vragen wij U het juiste aantal genodigden met onderscheid van volwassenen en kinderen mede te delen. Het is dit aantal dat in rekening zal gebracht worden.
De tafelschikking, menu’s, naamkaartjes enz. dienen ten laatste twee dagen vóór het feest in ons bezit te zijn.
Klik hier om het feestmenu te bekijken

Dienst

De bediening is voor de ganse duur van uw feest in de menuprijs inbegrepen.


Betaling

Bij de menubespreking wordt een kostenraming gemaakt van uw feest. Na bevestiging wordt een voorschot gevraagd van 70% van de geraamde kostprijs.
De uiteindelijke afrekening geschiedt contant of per overschrijving uiterlijk dertig dagen na de facturatie.


Aanrekening dranken na het menu

Na het feestmenu bieden wij u 2 mogelijkheden aan:
-u betaalt een forfaitaire prijs van 12.50 euro per persoon.
Deze forfaitaire gaat van start na de koffie en duurt 4 uur lang voor een prijs van 12.5€ per persoon. Alle dranken inbegrepen buiten sterke dranken en champagne.

-alle dranken worden afgerekend volgens kasticket.


Feestmenu

Bij het door u gekozen menu worden de soep en het hoofdgerecht een tweede maal geserveerd (repas).
Klik hier om het feestmenu te bekijken

Kinderen tot 12 jaar wordt een kindermenu aangeboden (kleinere portie) en worden gefactureerd tegen de helft van de prijs, tenzij u zelf aangeeft dat een menu voor volwassenen dient geserveerd te worden

Kinderen tot 3 jaar worden niet aangerekend.


Uiteraard staan wij steeds ter uwer beschikking voor nadere inlichtingen.

Het Hemelrijck Team

Terug naar de inhoud